You are not connected. Please login or register

naruto fans

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 naruto fans on Tue Jul 06, 2010 8:28 pm

ami-kun

ami-kun
Genin
Genin
Naruto Uzumaki je glavni lik u animiranoj seriji. On
je galamdžijski, oduševljen, ali prilično glupi Shinobi, koji, nakon
što nisu uspjeli nekoliko puta na akademiji, postao je Genin. Njegov jedini san je da postane Hokage i biti priznata kao snažan shinobi mimo svatko. On bi stvarno, a onda mislimo stvarno napraviti sve kako bi njegov san. Naruto je omiljeno jelo je ramen, a osobito iz Ichiraku Ramen je Ramen shop. On je poznat kao overeater tamo.


Kad Naruto postaje Genin on je sortiran u timu zajedno sa 7 Sasuke i Sakura. Naruto je zaljubljen u Sakura mrzi, ali Sasuke, jer on uvijek dobije al pozornost Sakura i on je "broj 1 rookie" svoje godine. Naruto ne mogu podnijeti da se i uvijek pokušava nadmašiti Sasukea, u kojem je ponekad uspijeva. Zbog toga su vrste promjena od neprijatelja konkurentima. Iako su rivali mogu zajedno raditi jako dobro u borbi. Vođa tima 7 je Kakashi. Naruto Kakashi poštuje puno iako to nije uvijek jasno da.


U vrijeme Naruto je rođen, Konoha je napao Kyubi, demonska lisica sa devet repova. 4. Hokage je "zatvoreni" Kyubi u Naruto. On je namijenjen da je Naruto bio viđen kao heroj od ljudi jer je bio "Guardian of Evil". Suprotno se dogodilo. Odrasle osobe koji su živjeli kroz katastrofe vidio Naruto kao Kyubi i drži ga mrze. Oni ovaj stav prenijeti na svoju djecu, zbog čega je Naruto usamljeno djetinjstvo.


Na Akademiji Naruto nije imala prijatelja i bio je loše na sve. Njegov učitelj Iruka, koji je također imao loše djetinjstvo, želi pomoći Naruto. Kada je Naruto napokon uspije, on dobiva glavu zaštitnika iz Iruka. Naruto počinje se sviđa zbog toga. Kasnije su postali dobri prijatelji, "one dragocjene" poput Naruto ga poziva. Kasnije Sasuke, Sakura i Kakashi en postati njegova "one dragocjene".


Naruto ima puno izdržljivosti, što rezultira u njemu bitak u mogućnosti to imati puno od chakre u sebi. To, zajedno sa svojim izdržljivost i snažnu volju za nastaviti ga čini u stanju vratiti se nakon skoro svaki pogodak on dobiva. To mu daje veliku prednost u borbi. Jutsu on koristi najviše je Kage Bunshin, s kojima on može napraviti pravi klonovi njega samoga. Kasnije on dobiva novi instruktor imenom Jiraiya, koji ga uči kako se koristi dijelom Kyubi moć, što mu daje puno više čakre. On također uči Naruto neke nove tehnike.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum